Els nostres
orÍgens

Gairebé 50 anys al teu costat. Una trajectòria més que contrastada.

Els inicis

Tot comença el 1978 amb el Xavier Esteve, arquitecte tècnic i professor entregat. Als matins tenia el seu estudi i a les tardes feia classes d’arquitectura i edificació. Més de 45 anys d’experiència dins i fora de les aules, més de 1000 alumnes… en definitiva, tota una vida. Sempre ha compartit el seu coneixement en tècniques i materials a alumnes i companys per poder assolir el màxim nivell tècnic en projectes de construcció. 

Els valors principals que compartim: L’ètica, la sostenibilitat i la transparència.
Som flexibles, accessibles i orientem a client de la millor manera possible.

Un mateixa voluntat

Actualment, la direcció de l’empresa recau en el Borja Esteve i el Didac Esteve. El primer és Arquitecte i el segon dissenyador, API i assessor immobiliari (personal shopper immobiliari).

L’objectiu principal d’Esteve Arquitecte és continuar creixent en un entorn agradable. Aconseguir que tant l’equip com els clients se sentin com a casa.

Volem transmetre a tothom la sort que tenim de col·laborar i ajudar-nos a créixer mútuament. 

Ecològics i sostenibles

Gairebé 50 anys proactivament millorant la nostra petjada ecològica, sigui fent cases sostenibles o compartint coneixement tècnic. No és suficient. Volem ser referents, pioners. Tenim l’objectiu  de ser el primer despatx d’arquitectura del país en tenir tota la flota de vehicles 0 emissions.

Tenim previst assolir el repte en els pròxims anys, ens ajudes?

Compartir és estimar

A Esteve Arquitectes col·laborem amb diverses causes benèfiques i ONG’s.
El millor exemple és l’associació sense ànim de Lucre «Namaste».

Aquesta, es dedica a importar i vendre artesanies de l’Índia fetes en col·lectius de dones en perill d’exclusió social. Els diners recollits van destinats a ajudar a les persones que viuen als «slums» (barris marginals).

Fa més de 15 anys que col·laborem amb aquesta preciosa associació. Si en voleu més informació estarem encantats de posar-vos en contacte.

Un futur multicultural

Som un despatx ambiciós, amb talent jove i amb molta experiència. Persones amb uns ideals molt ferms, conscients i respectuosos amb l’entorn. Hem obert mercat a Mèxic, on tenim clients que pròximament descobrirem.

Per un futur brillant de la mà dels nostres clients, a qui tenim especial estima.

Com deia Jaume Sisa:

«Oh, benvinguts, passeu passeu, de les tristors en farem fum, casa meva és casa vostra si que hi ha cases d’algú»

Aquest estiu és el moment ideal per començar el vostre projecte.

El nostre equip de professionals és aquí per compartir amb vosaltres la nostra experiència: evita errors, desviacions pressupostàries, errades de planificació… Contacta’ns!

Estem preparats per fer realitat el vostre pròxim projecte.

Horari