fbpx

ESTEVE ARQUITECTES

HEM REALITZAT PROJECTES D’HABITATGES, ON CAP DETALL ERA MÉS IMPORTANT QUE CAP ALTRE, HEM DISSENYAT INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS, I PORTEM ANYS FENT, BÀSICAMENT, ELS CLIENTS CONTENTS.

ESTEVE ARQUITECTES. 1978 – 2020

CASA A CABRERA - DIRECCIÓ D'OBRA

La participació en aquest projecte va significar un salt qualitatiu dins l’equip. El disseny dels volums, de l’espai interior i el disseny estructural d’aquest edifici el fan remarcable. Arquitecte: AIA Salazar Navarro http://www.aia.cat

CASA A LLAVANERES - DIRECCIÓ D'OBRA

En aquest projecte la privacitat i les vistes van dur a l’equip de disseny a realitzar un projecte introvertit al nord mentre que s’obria, explotava, cap a l’orientació sud. Projecte realitzat amb criteris bioclimàtics. Arquitecte: AIA Salazar Navarro http://www.aia.cat

CASA A L'AMETLLA - DISSENY I DIRECCIÓ

Un projecte d’unifamiliar aïllada a l’Ametlla del Vallès, un habitatge obert a l’exterior i les vistes i que es relaciona obertament amb l’entorn. Disseny: Esteve Arquitectes

ES TRACTA D’APLICAR EL CONEIXEMENT ADQUIRIT AMB ELS ANYS I L’ENERGIA DE LES NOVES GENERACIONS PER CREAR UNA EXPERIÈNCIA, NO UN PRODUCTE. ARQUITECTURA, TECNOLOGIA I DISSENY, NO PODEN ANAR SEPARADES.

ESTEVE ARQUITECTES. 1978 – 2020

COLLFORMIC - PROJECTE I DIRECCIÓ

Un habitatge a l’Ametlla del Vallès, en una parcel·la amb forta pendent però que es desenvolupa en una sola planta, molt ben orientada i amb criteris bioclimàtics, totes les estances de la casa s’obren a sud per aprofitar el màxim l’energia del sol. Arquitecte: Esteve Arquitectes

REFORMA A JOAN PRIM - PROJECTE I DIRECCIÓ

En un habitatge de finals de segle XIX, al centre de la ciutat de Granollers, es realitza un projecte de reforma integral. Unes preexistències molt marcades que cal tractar amb molt de respecte. Arquitecte: Esteve Arquitectes

CASA ALS GORGS - PROJECTE

Un projecte que es desenvolupa en una sola planta, en una zona agrícola molt extensa. La parcel·la té unes vistes extraordinaries i el projecte se n’aprofita. Arquitecte: Esteve Arquitectes