fbpx

projectes

[vc_row][vc_column alignment_setting=”1″ desktop_alignment=”text-center” padding_setting=”1″ centralized_div=”1″ width=”5/6″ offset=”vc_col-md-6″][hcode_content_block hcode_block_premade_style=”block-13″ hcode_block_title=”Esteve Arquitectes. 1978 – 2020″ hcode_block_icon_list=”fa fa-quote-left” hcode_block_title_color=”#000000″ hcode_block_icon_color=”#000000″]

Hem realitzat projectes d’habitatges, on cap detall era més important que cap altre, hem dissenyat instal·lacions industrials, i portem anys fent, bàsicament, els clients contents.

[/hcode_content_block][/vc_column][/vc_row][vc_row hcode_row_style=”color” hcode_row_bg_color=”#f6f6f6″][vc_column alignment_setting=”1″ desktop_alignment=”text-center” width=”1/3″ offset=”vc_col-md-4″][hcode_team_member hcode_team_member_premade_style=”team-style-2″ hcode_team_member_separator=”1″ hcode_team_member_image=”17742″ hcode_team_member_title=”CASA A CABRERA – DIRECCIÓ D’OBRA”]La participació en aquest projecte va significar un salt qualitatiu dins l’equip. El disseny dels volums, de l’espai interior i el disseny estructural d’aquest edifici el fan remarcable. Arquitecte: AIA Salazar Navarro http://www.aia.cat[/hcode_team_member][/vc_column][vc_column alignment_setting=”1″ desktop_alignment=”text-center” width=”1/3″ offset=”vc_col-md-4″][hcode_team_member hcode_team_member_premade_style=”team-style-2″ hcode_team_member_preview_image=”team-style-2″ hcode_team_member_separator=”1″ hcode_team_member_image=”17737″ hcode_team_member_title=”CASA A LLAVANERES – DIRECCIÓ D’OBRA”]En aquest projecte la privacitat i les vistes van dur a l’equip de disseny a realitzar un projecte introvertit al nord mentre que s’obria, explotava, cap a l’orientació sud. Projecte realitzat amb criteris bioclimàtics. Arquitecte: AIA Salazar Navarro http://www.aia.cat[/hcode_team_member][/vc_column][vc_column alignment_setting=”1″ desktop_alignment=”text-center” width=”1/3″ offset=”vc_col-md-4″][hcode_team_member hcode_team_member_premade_style=”team-style-2″ hcode_team_member_separator=”1″ hcode_team_member_image=”17741″ hcode_team_member_title=”CASA A L’AMETLLA DEL VALLÈS – DISSENY I DIRECCIÓ D’OBRA”]Un projecte d’unifamiliar aïllada a l’Ametlla del Vallès, un habitatge obert a l’exterior i les vistes i que es relaciona obertament amb l’entorn. Disseny: Esteve Arquitectes[/hcode_team_member][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column alignment_setting=”1″ desktop_alignment=”text-center” padding_setting=”1″ centralized_div=”1″ width=”5/6″ offset=”vc_col-md-6″][hcode_content_block hcode_block_premade_style=”block-13″ hcode_block_title=”Esteve Arquitectes. 1978 – 2020″ hcode_block_icon_list=”fa fa-quote-left” hcode_block_title_color=”#000000″ hcode_block_icon_color=”#000000″]

Es tracta d’aplicar el coneixement adquirit amb els anys i l’energia de les noves generacions per crear una experiència, no un producte. Arquitectura, tecnologia i disseny, no poden anar separades.

[/hcode_content_block][/vc_column][/vc_row][vc_row hcode_row_style=”color” hcode_row_bg_color=”#f6f6f6″][vc_column alignment_setting=”1″ desktop_alignment=”text-center” width=”1/3″ offset=”vc_col-md-4″][hcode_team_member hcode_team_member_premade_style=”team-style-2″ hcode_team_member_separator=”1″ hcode_team_member_image=”17740″ hcode_team_member_title=”COLLFORMIC – PROJECTE I DIRECCIÓ D’OBRA”]Un habitatge a l’Ametlla del Vallès, en una parcel·la amb forta pendent però que es desenvolupa en una sola planta, molt ben orientada i amb criteris bioclimàtics, totes les estances de la casa s’obren a sud per aprofitar el màxim l’energia del sol. Arquitecte: Esteve Arquitectes[/hcode_team_member][/vc_column][vc_column alignment_setting=”1″ desktop_alignment=”text-center” width=”1/3″ offset=”vc_col-md-4″][hcode_team_member hcode_team_member_premade_style=”team-style-2″ hcode_team_member_preview_image=”team-style-2″ hcode_team_member_separator=”1″ hcode_team_member_image=”17739″ hcode_team_member_title=”REFORMA JOAN PRIM – PROJECTE I DIRECCIÓ D’OBRA”]En un habitatge de finals de segle XIX, al centre de la ciutat de Granollers, es realitza un projecte de reforma integral. Unes preexistències molt marcades que cal tractar amb molt de respecte. Arquitecte: Esteve Arquitectes[/hcode_team_member][/vc_column][vc_column alignment_setting=”1″ desktop_alignment=”text-center” width=”1/3″ offset=”vc_col-md-4″][hcode_team_member hcode_team_member_premade_style=”team-style-2″ hcode_team_member_separator=”1″ hcode_team_member_image=”17736″ hcode_team_member_title=”CASA ALS GORGS – PROJECTE”]Un projecte que es desenvolupa en una sola planta, en una zona agrícola molt extensa. La parcel·la té unes vistes extraordinaries i el projecte se n’aprofita. Arquitecte: Esteve Arquitectes[/hcode_team_member][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][hcode_parallax hcode_parallax_style=”parallax” slider_parallax_preview_image=”parallax” hcode_categories_list=”0″][/vc_column][/vc_row]

Deixa un comentari