Disseny

Aqui trobaràs exemples de projectes
i un llistat dels nostres serveis,
constantment l’anem ampliant i millorant.

Si teniu una necessitat especial, pregunta’ns,
segur que tenim algun col·laborador de qualitat
que us la pugui resoldre.

Disseny d'interiorisme? Branding? Naming? Si, ho fem!

A més a més d’arquitectura, també fem disseny.

Vols redissenyar un interior sense haver de fer obra?
Oferim el servei d’assessorament en disseny d’interiors. Ens adaptarem a les teves necessitats, tant d’estil, com d’espai i pressupost. Tots ens mereixem uns bons interiors.

Tens una idea de negoci però no tens un bon nom?
Ens encanta posar noms a les bones idees, t’ajudarem a que el teu naming sigui únic!

Tens una marca que s’ha quedat antiquada? La redissenyem!
Dóna-li una nova vida a aquella marca que fa tants anys que t’acompanya. Digitalitza-la!

Tens un disseny però vols tenir una visió externa? Fem direcció d’art!
Molts cops el que fa falta es rebre consell des d’un punt de vista objectiu. Te’l donem.

Necessites ajuda amb el disseny gràfic de la teva empresa?
Ens encantarà ajudar-te, primer farem una auditoria del material existent, i posteriorment el millorarem en aquells punts on sigui necessari. Junts farem el millor disseny!

El nostre procés

01.

Escoltar

La primera fase de tots els nostres projectes passa per escoltar-te i entendre les teves necessitats. Cada projecte és un món, i el teu món és vital.

02.

Estudiar

Un cop tenim clares les necessitats del teu projecte, estudiem la millor sol·lució.
Aquesta, s’adaptarà al teu objectiu i pressupost.

03.

Dissenyar

En aquesta fase dissenyem el teu projecte fet a mida i el plasmem en un disseny únic. Després de revisar-ho amb tu, ho exportem.

04.

Recomanar

Un cop ja tenim el disseny llest, és hora de buscar el millor col·laborador pel teu projecte. T’en recomanarem uns quants, però escolliràs tu.

05.

Implementar

Aquesta és una de les fases més boniques del procés. En aquest punt veuràs com el teu somni va agafant la forma que sempre has desitjat.

06.

Revisar i cel·lebrar

Un cop tenim el disseny implementat, revisem que tot estigui perfecte. Ho fem les vegades que calgui fins haver assolit tots els objectius previs marcats. En acabat, ho cel·lebrem!

Equilibrium centres

Branding + RR.SS
Quiropràctica i psicologia. Amb centres a la Garriga i a Barcelona. Tot bon projecte necessita una bona imatge, i a Equilibrium Centres ho tenen clar. Els hi hem renovat tot plegat i no poden estar més contents. Ah, per cert, us els recomanem!

Solterra

Branding
Constructora? Promotora? A Solterra tenen tots els serveis que puguis necessitar. Ens agrada que les empreses vulguin millorar, i encara més, si nosaltres les podem ajudar. Segur que els veureu fent les pròximes promocions del Vallès!

20 PIES

Naming + Branding + Web
Una visió. Un projecte especial que neix de l’experiència d’anys converint contenidors nàutics reciclats en camions-caravanes per fer la volta al món. En Jordi ha creat una empresa que és capaç d’adaptar els contenidors reciclats en espais modulars d’alta eficiència energètica. Reciclar mai havia estat tant cool.

AP

Naming + Branding.
L’Adrià ho tenia clar, no només necessitava una imatge a l’altura del seus serveis, sinó que volia algo més…

Vam arribar a la conclusió que un monograma era el més adient per transmetre els seus valors. Si mai et fa falta un jurista especialitzat en dret digital, ja l’has trobat.

Innat

Naming.
Innat, nom i llavor d’un projecte que pròximament veurà la llum. Jardineres i jardiners, alerta que arriba competència! Des d’arreglar a un jardí fins a desbrossar un bosc, amb Innat, el que faci falta.

LOT

Naming + Branding
Consultoria multidisciplinari independent. Desenvolupen solucions online i offline. La modulació com a mètode per reunir el millor talent per al teu projecte. 

Bandit

Branding + web
Empresa d’informàtica de sistemes que està constantment evolucionant. Què us hem de ir… son els informàtics del despatx i de moment tots els ordinadors i la xarxa ens funciona perfectament! 

Happy home

Naming + Branding + RR.SS
Una nova manera d’entendre les promocions, destinar-les a lloguer social. Un projecte que va de la mà del nostre despatx, pensat per rehabilitat habitatges i retornar-los al poble. És un d’aquells projectes pels que val la pena lluitar.

Vital Optima

Branding.
Vitaloptima és una empresa dedicada a la comercialització de productes de salut, descans, benestar i tractaments d’aigua a domicili. Si vols estar en bones mans, contacta’ls.

Venus

Naming + Branding
El templo de venus es la teva botiga de joguines eròtiques online. Perque ja ho sabem com va això, si vols estar ben servit, fes-te tu mateix el llit.